::: Synergy LUG :::

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

<<Review>>Creator - 6177-1 : Basic Bricks Deluxe

打杂

楼主
最近正当小弟整理一下自己的收藏品时,发觉有一盒乐高都收咗一段时间,唔舍得开来玩,心里想住留返俾个囡囡玩,点知都係忍唔住手,自己开咗来杀肉
之前心想开一盒城堡系列咯乐高,但係见到呢盒有好多basic bricks,终于就选择咗它。

1. LEGO编号: 6177-1
2. 产品名称:Creator - Basic Bricks Deluxe
3. 产品年份:2008
4. 组件数量:650件
5. 人仔數量: 无
6. 产品价格:£20.00 / US$29.99 / 22.99
7. 购买价格: 不清楚(因为係别人送的)
8. 购买地點: 来历不明
9. 购买日期:来历不明
10. LEGO产品报告和图片:

正面

背面

盒咯上方面-有展示呢盒里面有乜零件
有黑、白、青、酸柑青、橙、朱克力、蓝、红和黄色。

侧面-有展示几个可以砌出来咯简单作品

盒咯下方面-一定有列出多国语言咯玩乐指示、零件出产地

开盒后,有6包唔同颜色咯大小包零件

拆晒咗滴胶袋,倒埋一起,滴颜色好吸引啊~~~

之后就顺手自己跟住咯盒砌咗几个简单咯作品

11.满分为五个星星★★★★★
    设计/外观:★★★★★
    特别组件:★★★ (冇,但係用来MOC,一定大有帮助)
    人仔设计:———— (因为冇人仔)
    价格指数:★★★ (一般basic bricks都係呢个价钱)
    购入指数:———— (唔知,别人送的)
    总和评价:★★★★

其实有时玩下basic bricks都几过瘾嘎,一切咯自由创作都来自从简单的构思同砌法。
最后多谢各位多多捧场!

打杂

沙发
谢谢Michael兄的分享。。。

但是怎么没有本地价钱?

打杂

板凳
感谢麦克兄的分享 !

打杂

地板
Junious 发表于 2015-12-28 15:32
谢谢Michael兄的分享。。。

但是怎么没有本地价钱?

多谢Junious兄咯捧场,其实我都唔记得几多钱啰~~~
因为係当年Leroy兄咯BFF和大家咯SSS送给我当新屋入伙的礼物。

打杂

Jack 发表于 2015-12-30 18:45
感谢麦克兄的分享 !

哈哈,冇问题,係时候落下毒......

管理员

多谢分享